IDF: Βίντεο με τον Σινουάρ και την οικογένειά του σε τούνελ λίγο πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

IDF: Βίντεο με τον Σινουάρ και την οικογένειά του σε τούνελ λίγο πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο στο οποίο, όπως υποστηρίζουν, εικονίζονται ο Γιαχία Σινουάρ και η οικογένειά του να κυκλοφορούν σε τούνελ λίγες ώρες πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, δημοσίευσαν οι IDF.

Σύμφωνα με το Ισραήλ, το υλικό ανακτήθηκε από τη Γάζα πριν από αρκετούς μήνες.

«Ακόμη και την παραμονή πριν από τη βάναυση σφαγή, ο Σινουάρ ήταν απασχολημένος με την επιβίωσή του και την επιβίωση της οικογένειάς του», δήλωσε ο εκπρόσωπος των IDF, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι σε συνέντευξη Τύπου.

«Λίγες ώρες πριν από τη σφαγή, ο Σινουάρ και η οικογένειά του δραπέτευσαν μόνοι τους στο τούνελ… Μετέφεραν φαγητό, νερό, μαξιλάρια, τηλεόραση, στρώματα και άλλες προμήθειες για μια μακρά διαμονή», σημείωσε. 

«Ωρες πριν από τη σφαγή, ο Σινουάρ νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του και την οικογένειά του, ενώ έστελνε τρομοκράτες για τη δολοφονική επίθεση εναντίον ισραηλινών παιδιών, γυναικών και ανδρών», πρόσθεσε.

Οι IDF έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο Σινουάρ σκοτώνεται στη γειτονιά Τελ Σουλτάν στη Γάζα, την Τετάρτη.

Το βίντεο δείχνει βομβαρδισμό εναντίον κτιρίου όπου είχε διαφύγει ο Σινουάρ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT