Λίαμ Πέιν: «Ροζ» κοκαΐνη και κρακ έδειξε η τοξικολογική

Λίαμ Πέιν: «Ροζ» κοκαΐνη και κρακ έδειξε η τοξικολογική

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 31χρονος πρώην τραγουδιστής των One Direction είχε καταναλώσει μεταξύ άλλων «ροζ» κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Η σορός του θα παραμείνει στην Αργεντινή μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρήση διαφορετικών ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων και «ροζ» κοκαΐνη, είχε κάνει ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο Μπουένος Αϊρες, μετά την πτώση του από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ABC News, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 31χρονος είχε καταναλώσει μεταξύ άλλων «ροζ» κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου για την κατανάλωση ναρκωτικών.

Η σορός του θα παραμείνει στην Αργεντινή μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία. Τις προηγούμενες ημέρες, μια προκαταρκτική έκθεση νεκροψίας από την εισαγγελία της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι ο Πέιν πέθανε από «πολλαπλά τραύματα» λόγω της πτώσης, καθώς και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Συνολικά αναφέρθηκαν 25 τραύματα, με την έκθεση να αναφέρει ότι τα τραύματα στο κεφάλι ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος ότι παρείχε στον Πέιν ναρκωτικά την ημέρα που πέθανε, έχει ανακριθεί από τις Αρχές. Ο εν λόγω υπάλληλος δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του προς το παρόν.

Με πληροφορίες από ABC News

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT