Εικόνες από τις ζημιές στην οικία του Νετανιάχου μετά την επίθεση με drone

Εικόνες από τις ζημιές στην οικία του Νετανιάχου μετά την επίθεση με drone

Πλάνα από τις ζημιές μετέδωσαν την Τρίτη ισραηλινά ΜΜΕ, μετά την άρση της στρατιωτικής λογοκρισίας για το συγκεκριμένο ζήτημα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζημιές στην ιδιωτική κατοικία του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στην Καισάρεια, προκάλεσε η επίθεση με drone που εξαπέλυσε το Σάββατο η Χεζμπολάχ.

Εικόνες από τις ζημιές μετέδωσαν την Τρίτη ισραηλινά ΜΜΕ, μετά την άρση της στρατιωτικής λογοκρισίας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μια εικόνα, που η δημοσίευσή της είχε απαγορευτεί από τον ισραηλινό στρατό, αποτυπώνει τη ζημιά που προκλήθηκε στο σπίτι από την επίθεση, καθώς η έκρηξη έσπασε το τζάμι στο παράθυρο ενός υπνοδωματίου.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς, σύμφωνα με το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, τόσο ο Νετανιάχου όσο και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης.

Το Σάββατο αμέσως μετά το περιστατικό, ο Νετανιάχου δήλωσε: «Η Χεζμπολάχ, σύμμαχος του Ιράν, που προσπάθησε να με δολοφονήσει, εμένα και τη γυναίκα μου, διέπραξε σοβαρό λάθος».

Εικόνες από τις ζημιές στην οικία του Νετανιάχου μετά την επίθεση με drone-1
Screenshot

«Λέω στους Ιρανούς και τους συμμάχους τους στον άξονα του κακού: οποιοσδήποτε αποπειράται να βλάψει τους πολίτες του Ισραήλ θα πληρώσει υψηλό τίμημα», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Times of Israel, Haaretz

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT