Λίαμ Πέιν: Οι αρχές ανασυνθέτουν ψηφιακά τις ώρες πριν τη μοιραία πτώση

Λίαμ Πέιν: Οι αρχές ανασυνθέτουν ψηφιακά τις ώρες πριν τη μοιραία πτώση

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, φωτογραφίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών της Αργεντινής σχετικά με τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction, Λίαμ Πέιν, μετά τη μοιραία πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Μπουένος Αϊρες.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξετάζονται κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, φωτογραφίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, με τους αξιωματούχους να προσπαθούν να ανασυνθέσουν τις τελευταίες ώρες του 31χρονου.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε την Τρίτη ότι οι τοξικολογικές και άλλες εργαστηριακές εκθέσεις που διενεργούνται, μεταξύ των οποίων μία εξέταση σχετικά με το εάν ο Πέιν ήταν άρρωστος τη στιγμή του θανάτου του, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Οπως είπε, η σορός θα παραδοθεί στην οικογένειά του, αφού εξαχθούν τα όποια αποτελέσματα.

Ηδη, στην Αργεντινή βρίσκεται ο πατέρας του 31χρονου, Τζεφ, ο οποίος ενημερώθηκε για τις έρευνες από τον επικεφαλής της Εθνικής Εισαγγελίας Ποινικών και Σωφρονιστικών Υποθέσεων της χώρας.

Το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε επίσης ότι πραγματοποιεί αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές από τον τόπο του εγκλήματος και ότι έχουν ληφθεί «πολυάριθμες καταθέσεις» από εργαζόμενους του ξενοδοχείου, επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και άλλους που συνδέονται με τον Πέιν.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ABC News, τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Λίαμ Πέιν είχε καταναλώσει μεταξύ άλλων «ροζ» κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου για κατανάλωση ναρκωτικών.

Τις προηγούμενες ημέρες, σε προκαταρκτική έκθεση νεκροψίας από την εισαγγελία της Αργεντινής, σημειωνόταν ότι ο Πέιν σκοτώθηκε εξαιτίας των «πολλαπλών τραυμάτων» που προκλήθηκαν από την πτώση, με επακόλουθο την εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. 

Με πληροφορίες από Reuters, CBS News

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT