«Χρειάζομαι το είδος των στρατηγών που είχε ο Χίτλερ», φέρεται να είπε ο Τραμπ

«Χρειάζομαι το είδος των στρατηγών που είχε ο Χίτλερ», φέρεται να είπε ο Τραμπ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, είχε δηλώσει απευθυνόμενος σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ότι χρειαζόταν «το είδος των στρατηγών που είχε ο Χίτλερ», σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει απευθυνόμενος σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ότι χρειαζόταν «το είδος των στρατηγών που είχε ο Χίτλερ», σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού The Atlantic, το οποίο επικαλείται δύο άτομα που τον άκουσαν να κάνει το εν λόγω σχόλιο.

Εκπρόσωπος του Τραμπ αρνείται ότι ο πρώην πρόεδρος είπε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, ο πρώην προσωπάρχης του τέως προέδρου, Τζον Κέλι, ανέφερε στο The Atlantic ότι ο Τραμπ είχε πραγματικά «θέσει το ζήτημα των “Γερμανών στρατηγών”».

«Εννοείτε τους στρατηγούς του Μπίσμαρκ;» ρωτήθηκε ο Κέλι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Atlantic. «Ναι, ναι, τους στρατηγούς του Χίτλερ», απάντησε ο ίδιος.

Ο Κέλι σε βιβλίο που εξέδωσε το 2021 σχετικά με την εποχή που εργαζόταν για τον Τραμπ επίσης ανέφερε ότι ο τέως πρόεδρος είχε πει: «Ο Χίτλερ έκανε πολλά καλά πράγματα».

Πηγή: The Atlantic

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT