Ολλανδία: Βρέθηκε ζωντανό το βρέφος που απήχθη από μαιευτήριο στο Παρίσι

Ολλανδία: Βρέθηκε ζωντανό το βρέφος που απήχθη από μαιευτήριο στο Παρίσι

«Ο Σαντιάγο βρέθηκε με τους γονείς του, είναι όλοι τους ζωντανοί, σε ένα ξενοδοχείο», ανέφερε εκπρόσωπος των γαλλικών εισαγγελικών Αρχών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ξενοδοχείο στην Ολλανδία εντοπίστηκε, μαζί με τους γονείς του, το βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα και απήχθη στις αρχές της εβδομάδας, από μαιευτήριο στην περιοχή του Παρισιού.

Οπως ανέφερε εκπρόσωπος των γαλλικών εισαγγελικών Αρχών, «ο Σαντιάγο βρέθηκε με τους γονείς του, είναι όλοι τους ζωντανοί, σε ένα ξενοδοχείο», στην περιοχή του Αμστερνταμ.

Το μωρό, ηλικίας 17 ημερών, απήχθη από τους γονείς του μολονότι χρειαζόταν συνεχή ιατρική φροντίδα και νοσηλευόταν στο τμήμα νεογνολογίας του νοσοκομείου Ολνέ-σου-Μπουά, κοντά στο Παρίσι. Οι γαλλικές Αρχές είχαν εκδώσει ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης σε βάρος των γονιών του Σαντιάγο.

Τα κίνητρα της απαγωγής δεν έχουν διευκρινιστεί. Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι γονείς φοβούνταν ότι θα έχαναν την επιμέλεια του παιδιού τους, το οποίο θα κατέληγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Αστυνομία και δικαστικές αρχές απηύθυναν πολλές φορές έκκληση στους γονείς να πάνε το παιδί τους «αμέσως, στο κοντινότερο νοσοκομείο», ενώ συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, οι γονείς του Σαντιάγο συνελήφθησαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT