Δύο ακόμη παιδιά υιοθετεί η Μαντόνα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαντόνα έλαβε άδεια να υιοθετήσει δύο ακόμη παιδιά από τη Δημοκρατία του Μαλάουι, αφού πρώτα το ανώτατο δικαστήριο της φτωχής νοτιοαφρικανικής χώρας ενέκρινε την υιοθεσία. Οι προηγούμενες υιοθεσίες παιδιών από το Μαλάουι που έκανε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχαν προκαλέσει την οργή μέρους του πληθυσμού, το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι επιτρέπει στη «βασίλισσα της ποπ» να παρακάμπτει την επίσημη νομοθεσία της χώρας, η οποία δεν επιτρέπει την υιοθεσία σε ανθρώπους που δεν κατοικούν στη χώρα, και ανεμπόδιστα να υιοθετεί παιδιά.

Η 58χρονη τραγουδίστρια ήταν παρούσα στο δικαστήριο όταν ελήφθη η απόφαση που της επέτρεψε να υιοθετήσει δύο επιπλέον παιδιά, ανέφερε η Μλένγκα Μβούλα, εκπρόσωπος του δικαστικού σώματος της χώρας, την Τρίτη. «Σήμερα το ανώτατο δικαστήριο έλαβε την απόφαση ότι μπορεί να προχωρήσει και να υιοθετήσει τα δύο παιδιά», δήλωσε στο Reuters η Μβούλα, τονίζοντας ότι η Μαντόνα ήταν χαμογελαστή μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες σε σχέση με τα δύο παιδιά, καθώς είναι παράνομο να προβαίνει κάποιος σε τέτοιες αποκαλύψεις σε αυτό το χρονικό σημείο.

«Μέσα σε ένα χρόνο θα μας παραχωρήσει αναφορά για την κατάσταση της οικίας της, την οποία της έχει ζητήσει το δικαστήριο», προσέθεσε επίσης η εκπρόσωπος, αναφερόμενη σε έναν από τους βασικούς όρους της υιοθεσίας. Η 58χρονη σταρ έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά από τη νοτιοαφρικανική χώρα, τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 και τη Μέρσι Τζέιμς το 2009, ενώ έχει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της, τη Λούρδη και τον Ρόκο. Παρότι αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την επικείμενη νέα διπλή υιοθεσία της, μετά την επίσκεψή της στο Μαλάουι τον περασμένο μήνα, η Μαντόνα αρνήθηκε τις συγκεκριμένες αναφορές, λέγοντας ότι βρέθηκε στη χώρα για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι φιλανθρωπικές υποθέσεις της Μαντόνα στο Μαλάουι αφορούν τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Raising Malawi, την οποία η τραγουδίστρια ίδρυσε το 2006 για να προσφέρει προγράμματα υγείας και εκπαίδευσης ειδικά για κορίτσια της νοτιοαφρικανικής χώρας.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT